Our numbers today

10.124
Business exchanges
18.856
Applications from new entrepreneurs
11.649
Applications from host entrepreneurs
45
Countries involved

Het Europees uitwisselingsprogramma voor ondernemers

Erasmus voor jonge ondernemers is een grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma dat nieuwe en aspirant ondernemers de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers die die in een van de andere samenwerkende landen kleine bedrijven runnen.

De uitwisseling van ervaring vindt plaats tijdens een verblijf bij de ervaren ondernemer, wat de nieuwe ondernemer helpt de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een kleine onderneming te runnen.De ontvangende ondernemer profiteert van nieuwe perspectieven op zijn/haar bedrijf en krijgt de gelegenheid om met buitenlandse partners samen te werken en over nieuwe markten te leren.

 

Lees meer over het programma   

10.000 exchanges in the Erasmus for Young Entrepeneurs programme

Wie kan deelnemen?

  • Nieuwe ondernemers die vergevorderde plannen hebben voor het opzetten van hun eigen bedrijf of die in de afgelopen drie jaar er een zijn begonnen.
  • Ervaren ondernemers die een kleine of middelgrote onderneming in een van de andere samenwerkende landen bezitten of beheren.

Lees meer over deelnemen aan het programma   

 

Uw lokale aanspreekpunt
Meld u nu aan

On the spot

Reopening of borders!
The U.S., Canada and Singapore are gradually reopening their borders to vaccinated travelers! For more information on each country, see the news article →

Download the
New Entrepreneur flyer   

Download the
Host Entrepreneur flyer   

Highlight success story

Ilda Gribizi (Albanië)
Giovanni Manes Gravina (Italië)

Participating in EYE was a once a lifetime experience from which I gained lot of knowledge that helped me readjust my business plan which ultimately m...