business exchange - Erasmus entrepreneurs

Uw lokale aanspreekpunt

Uw belangrijkste contact gedurende het gehele programma Erasmus voor jonge ondernemers is uw lokale aanspreekpunt. Deze instanties zijn geselecteerd door de Europese Commissie en zij begeleiden u tijdens uw uitwisseling: zij helpen u met uw aanmelding en bij het tot stand brengen van een geslaagde relatie met een geschikte ondernemer en zij geven u tevens antwoord op al uw vragen. U dient een lokaal aanspreekpunt te kiezen dat actief is in uw regio of in uw land van vestiging. Woont u in een van de weinige landen waar geen lokaal aanspreekpunt is, dan kunt u zich registreren bij een lokaal aanspreekpunt in een ander Europees land van hun keuze.

U kunt de mogelijkheid worden geboden om deel te nemen aan een introductiecursus om u op uw uitwisseling voor te bereiden.

 

Uw lokale aanspreekpunt beoordeelt uw aanmelding. Is die eenmaal geaccepteerd, dan kunt u zoeken naar een ondernemer. Een lokaal aanspreekpunt van de ontvangende ondernemer zal de bezoekende nieuwe ondernemers tijdens zijn of haar verblijf ook plaatselijke hulp bieden.

Please note that the published list of IOs may still be changed (updated). The changes will be made as swiftly as possible in order to ensure a smooth access to accurate information for users.

 

Select your country