Paikallinen yhteyspisteesi

Tärkein yhteyspisteesi Erasmus nuorille yrittäjille -ohjelmassa on paikallinen yhteyspisteesi. Nämä yksiköt ovat Euroopan komission valitsemia, ja ne opastavat sinua kaikissa vaihtoosi liittyvissä asioissa: auttavat hakemuksen tekemisessä, auttavat muodostamaan onnistuneen suhteen sopivan yrittäjän kanssa ja vastaavat kysymyksiisi. Valitse paikallinen yhteyspiste, joka toimii asuinalueellasi tai -maassasi. Jos asut asuu jossakin niistä harvoista maista, joissa paikallisia yhteyspisteitä ei ole, voit rekisteröityä haluamassasi toisessa Euroopan maassa sijaitsevaan paikalliseen yhteyspisteeseen.

Sinulle saatetaan tarjota mahdollisuutta osallistua johdantokurssille vaihtoon valmistautumiseksi.

Paikallinen yhteyspisteesi auttaa sinua hakemusprosessissa. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit alkaa etsiä yrittäjää. Isäntäyrittäjän paikallinen yhteyspiste tarjoaa myös paikallista apua vieraileville uusille yrittäjille näiden vierailun aikana.

Please note that the published list of IOs may still be changed (updated). The changes will be made as swiftly as possible in order to ensure a smooth access to accurate information for users.
 

Select your country