Вашата отговорна посредническа организация

Основният източник на контакти по програмата "Еразъм за млади предприемачи” ще бъде вашата отговорна посредническа организация. Тези организации се избират от Европейската комисия и ще ви осигурят насоки през целия период на обмен: ще ви съдействат да попълните заявлението, ще ви съдействат да установите успешни взаимоотношения с подходящ предприемач и ще предоставят отговори на всички ваши въпроси. Трябва да изберете отговорна посредническа организация, която е активна във вашия регион или държава по местоживеене. Ако живеете в една от малкото държави, където няма отговорна посредническа организация, може да изберете да се регистрирате при отговорна посредническа организация, разположена в друга европейска държава по ваш избор.

Може да ви бъде предоставена възможност за участие във въвеждащия курс, който предоставя подготовка за обменната практика.

Вашата отговорна посредническа организация ще направи оценка на процеса на кандидатстване. След като бъдете одобрени, можете да търсите предприемач. Отговорната посредническа организация на даден предприемач-домакин също ще предлага съдействие на място за посещения на нови предприемачи по време на престоя им.  

Please note that the published list of IOs may still be changed (updated). The changes will be made as swiftly as possible in order to ensure a smooth access to accurate information for users.
 

Select your country